Datorn och kameran

Vi kom precis på att vi glömt att lägga in bilderna på datorn och kameran så här kommer dom. Vi har inte tagit egna kort på dom utan vi sparade från internet . :)




Snygga va :D

Dagen efter fredag

Japp, idag är det Lördag. Nu har vi varit här i 1 vecka och 4 dagar. Och för ens idag så kom vi på att vi har väldigt, väldigt stökigt rum. Men som sagt så är det ju Hanna och Sandra som bor i detta rum, så det är inte så konstigt att det är stökigt.
Just nu sitter Jag (Hanna) och skriver detta inlägg medans Sandra springer runt och försöker få lite ordning på sina kläder. Så¨nu är det städ dags! Efter att vi har städat vårat vackra rum så tänkte vi ta ett dopp i det blå, sola och må allment bra. Ikväll bler det partaj i en vattenpark. Amrekanerna firar nämligen att det snaaart är 4 juli. Här får man inte börja fira försent inte.
Vi vill bara påpeka att vi saknar alla jätte jätte mycket! hare-bra-hej!



shopping runda igen

Jäkligt kul att spendera pengar. Men om man ska shoppa flera dagar i veckan så är det inte så kul när man kommer till shopping centrumet dag nr 2 och upptänker att det ända man äger är 19 dollar ( ca 170 kr ) . Men jag (Hanna) hade i alla fall råd med en fin plånbok. Jag (Sandra) därimot hade mer pengar kvar än vad vår kära vän hanna hade. Så jag shoppade loss. Hittade två fin fina tröjor och en kjol.
Just nu sitter vi två datanördar framför datan och sneglar då och då upp mot tv:en. Såklart är det barnprogram. Där ute i värmen sitter Ola, Ann-marie och våra gäster, Gracie och Peter. 
Ikväll blir det hamburgare till middag. Mums. Och vid grillen står våran grill master Ola Magnussoon( massa applåder) 
Nej, nu är det dags för en rök paus!

Sandras:


Hannas:


Have a nice day! :)    


Lite bilder


   
  

Stor shopping

I går gick Hanna loss på körcentrumet och köpte upp alla butiker. Hon köpte sex st tröjor/toppar, ett par jeans, två par solglasögon, lins ask, och ett par trosor och ett läppglans på Viktoria Secret.
Jag (sandra) köpte bara tre tröjor och läppglans och trosor från Viktoria Secret.
Vi köpte också Luddes present. :)
Hannas:
                           
Några bilder saknas, Hanna glömde ta kort på dom andra sakerna.

Sandras:
               

Ha en bra dag

Måndagen

I dag har vi inte gjort så himla mycket. Vi va på Chuck and cheese, en liten stund med Lina. Där spelar man på automater och vinner biljetter som man senare kan lösa in och välja en leksak. Sen åkte vi till Wal Mart och handlade lite mat och skit. När vi kom hem hoppade vi i ocvh badade och låg och sola ett tag. Vi börjar bli riktigt bruna nu :D

Okej efter som vi inte skrivit om midsommarfesten en tänkte vi skriva lite om det nu. Först på dagen köpte jag (sandra) en data. Det är en HP special edition data. Den e as snygg.  Och jag (hanna) köpte en ny camera. En as snygg fuji camera som tar as bra bilder.
Sen vid fyra tiden började det komma lite folk. Det kom inte lika många som vi trodde det skulle komma men det va trevliget endå.

Lite bilder från Hannas camera.

               
   


 


Midsommar

Idag är det ju då midsommar, men som alla kanske vet så firar amerikanerna inte den högtiden. Men efter som vi är svenskar så tycker vi att man inte kan missa att fira midsommar. Vi kommer dock inte att fira midsommar idag eftersom att ingen är ledig idag, och att börja fira vid sju är kanske inte så roligt. Därför ska vi fira midsommar imorgon.
Idag har det bara varit en slappar dag, Vi har sovit extralänge med tanken på att vi gick och la oss ganska sent i går. Efter att vi vaknat runt 2 halv 3 tiden tog vi ett dopp i poolen. Hanna simmade också några längder. Hon är så duktig.
Nu ska Sandra, Ann-marie och Lina åka och handla lite mat. Och hanna ska vakta huset.
Vi skriver lite senare igen, hare bra!

Natten till fredag

Vi hade en trevlig kväll, käkade middag och pratade. Senare när alla hade gått och lagt sig fick vi för oss att bada mitt i natten :) Det var väldigt roligt tills Hanna på något vänster lyckades simma rakt in i kanten på poolen. Aj det gjorde ont. Morgonen efter upptäcke jag (Hanna) att jag hade skaffat mig ett snyggt blå märke på näsan.

Bilderna

Eftersom ola va så seg i går när han kom hem så lägger vi ut bilderna nu istället. :)

                                   

shopping runda

I dag va första dagen vi var och shoppade, Hanna köpte en shorta och en navelpeircing. Sandra köpte en topp, en kläning och en navel peircing.
När vi satt och åt på köpcentrumet så gick brandalarmet igång. och det va pain in the ass!! man fick as ont i öronen. Men som tur va det bara tekniskt fel och vi va inte tvugna att gå ut även fast vi gjorde det för att röka.
Nu har vi precis badat och nu ska vi ut och sola igen.
purre


    
     

Good morning dallas

God morgon allihopa, nu har vi precis vaknat efter en natt i vår sköna säng. Nu är klockan 09:21 här och dagen har precis börjat. I dag tänkte vi ta lite kort på huset och vissa hur fint vi ska bo i 52 dagar :) Vi ska även åka och handla och titta runt lite i affärer.
Pussar på er

Stranded in Philadelphia

Håll i er nu för nu har vi mycket att berätta.
Vår resa som igentligen skulle ta 16 timmar tog 36 timmar.
Hanna kom till mig klockan 8 på måndag morgon och allt gick som planerat ut till Arlanda. Vårt plan gick fem över elva

och vi var till och med tidiga till Philadelphia med 20 minuter.
Inte lång tid efter vi landat fick vi reda på att vårt nästa plan var inställt. Efter 45 minuter kö fick vi reda på att vi hade

stand-by biljett nästa morgon och ett hotell att ta in på så länge. Hotellet låg på andra sidan stan, till och med i en helt

annan stat, New Jersey. När vi väl satte oss ner för att äta innan vi åkt till hotellet så fick vi reda på att vi fått platser på ett tidigare plan samma kväll. Maten blev avbokad, förrätten blev nedpackad och vi fick springa till nästa gate.
Snart visade det sig dock att det planet var överbokat och vi inte alls hade några platser där (nästa dag fick vi reda på

att Celina faktiskt var bokad, ensam, och kunde ha åkt :p), så arga och irriterade åkte vi till vårt indiska skabbhotell

bortom alla skräphögar på andra sidan Philly - dessutom var bussen dit en sån skrothög så vi flög i varje gupp, vilka

var både stora och många. Efter lite hoppande indisk musik med tillhörande indisk korma, så dunade vi allihop bland indiska lakan. "Good Morning Sandra," lät den mystiska telefonväckarklocksgrejsimojsen, och vi vaknade och stapplade ner till bussen. Vi var lyckliga som få, för att vi dumma som få, trodde att vi skulle få platser på nästa plan. Men ack, inte blev  det så. Det planet var självklart också överbokat, so back to the same story all over again. Kan man bli trött, eller...



Time out, helomvänding, Ann-Marie enters the stage. Nya biljetter skrivs ut, US Airways ratas; nu regerar American

Airlines. Regerade gjorde dock även säkerhetsvakterna med sina latexhandskar. För tredje gången blev undersökta

upp och ner, till höger och vänster, och in och ut. Men tji fick de! 'Inte mycket bomber här,' som Sandra skulle ha

kunnat skämta - men som tur var, så vid det här laget visste hon bättre. Kvart över ett gick planet mot Dallas och vi var på väg. Vid det här laget hade vi dock fäst oss så vid Philadelphia Airport efter all tid där, så det var sorgligt att lämna detta kära ställe. Luuuring! Det var askönt! Äntligen fick vi ta det efterlängtade första doppet i poolen i Dallas.

           

Have a nice day!


 


Mot Arlanda

Nu åker vi :D wohoo. hej då alla vänner.

Hej då Sverige!

7 timmar kvar sen åker vi. Japp det är sant, jag och Sandra åker till usa i två månader. Själv har jag inte riktigt fattat att vi ska åka till usa, men kul kommer det att bli i alla fall! Och vi kommer sakna alla så mycket, men vi ses ju i agusti igen. Vi skriver så fort vi kommer till usa och har tillgång till en dator. Puss hej!





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0